Thuis ProductenGegoten Bronslagers

De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens

De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens

  • De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens
  • De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens
  • De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens
  • De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens
De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens
Productdetails:
Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: TOB Brass Bronze Bearings
Certificering: ISO 16949
Modelnummer: Groefpatronen, „spira-Smeermiddel“ Groef en „Geweer“ Groove.Flanged ringen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Standaard de Uitvoerkartons of Pallets
Levertijd: Onderhandeld
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: Onderhandeld
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Het Materiaal van bronslagers: C93200 / SAE660 Toepassing: INDUSTRIEEL: duwwasmachines, pompen, ringen, machinedelen,
naam: JDB-Lager, het Lager van OILES 500#, Stevige Smerende Lagers Extra Informatie: J, JF, JR, PBM, PBMF
Hoog licht:

de lagers van het aluminiumbrons

,

van een flens voorzien bronslagers

De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronsringen binnen Groeflagers van een flens

De RING van het GROEFbrons & SLDING-de LAGERS aan orde van China worden gemaakt zijn stevige messings glijdende lagers met schroeven-in oliegroeven die. Dank aan hun hoge niveaus van ladingscapaciteit, lange levensduren en hoge niveaus van basishardheid, wordt deze glijdende lagers gebruikt bij lage snelheden. De bronskoker en van een flens voorzien B-ushings die lagers glijden worden momenteel gebruikt hoofdzakelijk in versnellingsbakken, kraanbalken of tangwapens. Precisie Van een flens voorzien de Ringenspiraal van het Groef online Gegoten Brons binnen Groeflagers, Olie & Vet die groefstijlen groeven: CIRKEL RECHTE ENIGE RECHTE & CIRKELfiguur 8 DUBBELE FIGUUR 8 STIJL 11 VAN DE LIJN DUBBELE LIJN


Het koperkoker van de oliegroef Op bestelling gemaakt ringen kiest uw afmetingen.
De machinaal bewerkte Gegoten bronsringen bieden technisch en economisch gunstige dragende oplossingen aan. Hoog ladingsvermogen, laag gewicht, goede corrosieweerstand. VIIPLUS het glijdende Lager kan de aangeboden verschillende legeringen van het typesbrons volgens de het levenstijd, de dienst enz. De tolerantie is veel hoger dan verpakte bronsstruiken. Onze Ringen van het Precisiebrons worden machinaal bewerkt van divers soortenmateriaal:
 

CuZn25Al6Fe3Mn3, CuSn7Zn4Pb7, CuSn12, CuZn37Mn3Al2PbSi, CuSn70.2, CuAl10Fe3, CuAl10Fe5Ni5-brons voor superieure kwaliteit en prestaties.
Wij zijn specialisten in groeven van de rings de scherpe smering in vrijwel om het even welk patroon. Gemaakt aan orde paste ring voor „spira-Smeermiddel“ Groef en „Geweer“ Groef, figuur acht groef aanringen, dubbele figuur acht groeflagers, de struiken van de lijngroef, de dubbele koker van de lijngroef, cirkelgroef glijdende lagers, wiek of rechte kokerring.

De HOOGSTE LAGERS vervaardigt oplossingen van vervoers de bovenbouw zelf-gesmeerde lagers in China, en verzekert in waardedetails en ring hoogst van kwaliteit en bieden onverslaanbare prijzen aan. Materiaal Ring & het Glijden de lagers, zelf-gesmeerd lager voor voertuigen en vervoersoplossingen zijn beschikbaar voor regionale en internationale voordelen de van China. Door een uitvoerig en hoogst gediversifieerd netwerk van partners, verleent het viiplusbedrijf de diensten die met internationale edelen met achting aan waarde en voortreffelijkheid concurreren. Contacteer ons pagina voor om het even welke verdere informatie, onderzoeken en bedrijfsvennootschappen.
De oliegroeven typen voor Gegoten Bronsringen
Dubbele Lijn en Dubbele die Figuur Acht voor slechts vet wordt geadviseerd.


De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens 0
De op bestelling gemaakte Gegoten Lagers van de Bronskoker
Olie & Vet de Ringen van het Groefbrons & Van een flens voorzien
Groeftype: Enige Lijnfiguur Acht rechtstreeks & Cirkel Dubbele Lijn Dubbele Figuur Acht Halve Figuur Acht rechtstreeks Cirkel
Nota: om een meer perfecte oliefilm tussen het lager & de schacht te vormen, adviseren wij een V-vormige groef wanneer het ontwerp toelaat, aangezien het volledige stroom van het smeermiddel over de lageroppervlakte toestaat.

De Ringen Technische Parameters van de koperlegering

Materiële Samenstelling en Eigenschappen

Rang BRONS BRONS BRONSringen BURONZE RING
Materiaal CuZn25Al5Mn3Fe3 CuSn5Pb5Zn5 CuAl10Ni5Fe5 CuSn12
Dichtheid 8 8.9 7.8 8.9
Hardheidshb >210 >70 >150 >95
Treksterkte N/mm ² >750 >200 >600 >260
Opbrengststerkte N/mm ² >450 >90 >260 >150
Verlenging % >12 >25 >10 >8
Coeffcient van lineaire uitbreiding 1.9×10-5/℃ 1.8×10-5/℃ 1.6×10-5/℃ 1.8×10-5/℃
Max.temp ℃ -40~+300 -40~+400 -40~+400 -40~+400
Max.load N/mm ² 100 60 50 70
Max.speed (Droge) m/min 15 10 20 10
Max.PV (Smering) N/mm ² *m/min 200 60 60 80
Compressiemisvorming 300N/mm ² <0.01mm <0.05mm <0.04mm <0.05mm

ONTDEK MEER
Er zijn de volgende grondstoffen voor bronsringen:
ZCuSn10Pb1: corrosiebestendig, vooral om zwavelzuur, zoutzuur en vetzuur te verdunnen. Bouwinformatie, corrosie en zuurvaste toebehoren, maalmachinering, lagertegels.
ZCuSn10Pb5: vlot, slijtvast en corrosiebestendig, geschikt voor bimetaalsmeedstukmaterialen. Lagers voor voertuigen, bimetaal dragende stootkussens voor interne verbrandingsmotoren met pieklading tot 100Mpa, zuigeraskokers, wrijvingplaten, enz.
ZCuPb10Sn10: de hoge hardheid, uitstekende slijtageweerstand, gemakkelijk om geen dode verschijning te bijten, goede smeedstuk en knipselfunctie, in de atmosfeer en het zoet water heeft goede corrosieweerstand. Het kan voor slijtvaste delen onder hoge lading (onder 20Mpa) en hoge het glijden snelheid (8m/s), zoals koppelstang, ring, lagerstruik, toestel, wormwiel, enz. worden gebruikt.
ZCuPb15Sn8: op de voorwaarde van gebrek aan het gladmaken van agent en de gladmakende agent van de waterkwaliteit, is de glijdende en zelf-gladmaakt functie goed, vrij knipsel, is de smeedstukfunctie slechte, goede corrosieweerstand tegen verdund zwavelzuur. Dragend met hoge externe druk en zijdruk, kan worden gebruikt om koper koelbuis van koudwalserij te maken, laden de delen met effect tot 50Mpa, bimetaal dragende shell van interne die verbrandingsmotor, hoofdzakelijk voor zuigeraskoker wordt gebruikt met maximumlading tot 70Mpa, zuurvaste toebehoren.
het messingsring van de oliegroef
Gebaseerd op messing met hoge weerstand, die door olie voegde in de groef toe, die dezelfde prestaties met de ring van het tinbrons maar met veel hogere hardheid heeft smeren, de het levenstijd voor toepassing met lage snelheid is 2 keer van de ring van het tinbrons. Het kan in zware ladingsvoorwaarde worden gebruikt.
Het gebruikte hoofdzakelijk in de verbinding van greep die met hoge lading, en in de reusachtige versnellingsbak.
Grondstof: CuZn25AL6Fe3Mn3
Dynamische ladingsgrens: 100N/mm2
Hardheid: HB210~270
Wrijving Coef.μ:<0> Maximum snelheid (olie): 1.5m/s
Maximum temperatuur: 170℃
Beschikbare Glijdende Lagersvorm:
De volslagen gegoten ringen van de bronskoker, de gegroefte gegoten ringen van de bronskoker, van een flens voorzien gegoten bronsringen, duwwasmachine, gegoten bronslagers, Overmaatse BearingsBushings-Grootte: Onze standaard dragende lijneigenschappen meer dan verschillende deminsion & duim rangschikken ringen die in voorraad worden gedragen.
De op bestelling gemaakte Gegoten Lagers van de Bronskoker voor een Olie/Vettoepassing
BOVENKANT die volgens verschillende klantenvereisten, volgens ASTM DIN DRAGEN, BS, EN (DIN/EN), SS, van NS, van UNS, SAE-van de ring en de standaardproductie van China GB van allerlei brons, van de messingsring, van de plaat en van de staaf producten. Alle producten worden gemaakt van elektrolytisch koper door centrifugaalafgietsel, ononderbroken afgietsel en uitdrijvings glijdende lagers.
Dragende oplossingen

HOOGSTE LAGER gespecialiseerd in de productie van zelf-gesmeerde lagers in Bouwmachines, de automobielindustrie, Elektrische apparaten, Hydraulisch en pneumatisch, Vorm, Landbouwmachines, waterbehoud, Brug.
Olie en vetgroeven
– Enige Lijn
– Figuur Acht
– Één Recht & Één Rondschrijven
– Dubbele Lijn
– Dubbele Figuur Acht
– De Spiraal van RECHTS & LINKS-
– Rechte Groef
– Cirkelgroef

 

Wij zijn zowel fabrikanten als verdelers van bronslagers en de lagers van het douanebrons. Onze productieprocessen omvatten zich het draaien, het boring, het aansnijden, het groeven, het kleden, het malen, het boren, het malen en het deburring. Ons standaardgamma van bronsringen en de lagers van de bronskoker is beschikbaar in een grote verscheidenheid van grootte en vormen.
Wij hebben duizenden gegoten bronsringen, gesinterde bronsringen, van een flens voorzien ringen, duwringen en meer in voorraad. Ons standaardbrons dragend gamma wordt geleverd met interne vetgroeven en zonder groeven. Wanneer de citaten voor stootkussens worden gemaakt die „om machinaal worden bewerkt te drukken“ of „van steekproeven“ gemaakt, stemmen in wij met ontwerpen in een aantal formaten, zoals; Adobe .pdf, Microsoft Word, Koday .jpeg en CAD dossier om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

De precisie voorzag de Groef Gegoten Spiraal van Bronslagers binnen Groeflagers van een flens 1

Contactgegevens
ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Tel.: +8618967361221

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten