Thuis

ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Bedrijfsprofiel

ZHEJIANG HOOGSTE LAGERSco., Ltd is een fabrikant en een distributie van glijdende lagers. Onze producten zijn wijd toegepast op de meer dan 30 industrieën als auto, techniekmachines, metallurgie, watermilieubescherming en hydro-elektrische macht en mechanische productie. Ook kunnen wij voor klant-specifieke eis ontwerpen.

Wij hebben, geabsorbeerde sociale elites door het versterken van talent opleiding, volledig toegepast modern beheersmechanisme en nieuwe marketing strategie dapper opnieuw gevormd en aan ontwikkeling op lange termijn van de zelfsmerende dragende industrie toegewijd. Om kwaliteit te controleren strikt, wij opstelling een volledig kwaliteitsbeheersysteem (ISO9001 en ISO/TS16949) in het kwaliteitsbeleid van „Hoogste Kwaliteit, Hoogste Krediet, de Duurzame Groei“. Onze kwaliteit en prestaties hebben geavanceerd niveau bereikt.

Om meer markten uit te breiden, bevind me op het woord en voldoe aan gediversifieerde behoeften van klanten, breiden wij ons actief en integreren met internationale markten uit. Nu zijn onze producten beschikbaar in meer dan 20 landen en gebieden in Westelijk Europa, Amerika en Zuidoost-Azië. Wij zullen industriële horizontale integratie verder versterken, zullen schaaleffect creëren, zullen nieuwe gebieden openstellen en zullen industriële voordelen ontwikkelen om ons strategisch doel te realiseren en een rooskleurige toekomst met vrienden tot stand te brengen.

 

Hoogste-01.pdf

Hoogste-02.pdf

Hoogste-03.pdf

Hoogste-04.pdf

Hoogste-05.pdf

Hoogste-06.pdf

Hoogste-15.pdf

Hoogste-16.pdf

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

 

De collectieve cultuur van ons bedrijf voor de people-oriented ondernemingen, personeel trots van de fabriek.

 

De klant eerst, om productkwaliteit te verstrekken, houdt in mening het kwaliteitsbeleid.

 

De kwaliteitsbeleid van ons bedrijf: de kwaliteit van de geloofwaardigheid van de eerste duurzame groei.

 

Interpretatie van het kwaliteitsbeleid:

Kwaliteit-georiënteerd: de doeltreffende werking van kwaliteitsbeheersysteem, de achtervolging van kwaliteits eerste principe, en ontwikkelt constant nieuwe producten om de marktvraag te ontmoeten, bleef het bedrijf impuls inspuiten.

 

De geloofwaardigheid van de eerste: het principe van goed geloof, fijn-begrijpt intern beheer, nadruk bij de collectieve cultuur, leidt tot een beheersmodel om aan de ontwikkeling van ondernemingen aan te passen.

 

De duurzame groei: de voortdurende verbetering, volledige actie, het efficiënte werk, blijft verbeteren. Maak geleidelijk aan het bestuursniveau van ondernemingen met de wereld.

ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Terug naar boven

Aantal werknemers : 100~300

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD. Certificaten China ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD. Certificaten