Thuis Productenzelfsmerende lagers

PTFE Stof Gevoerde SS304 steunde Zelfsmerende Ringen

PTFE Stof Gevoerde SS304 steunde Zelfsmerende Ringen

  • PTFE Stof Gevoerde SS304 steunde Zelfsmerende Ringen
  • PTFE Stof Gevoerde SS304 steunde Zelfsmerende Ringen
  • PTFE Stof Gevoerde SS304 steunde Zelfsmerende Ringen
PTFE Stof Gevoerde SS304 steunde Zelfsmerende Ringen
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: TOB PTFE Self-Lubrication Bearings
Certificering: ISO 16949
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandeld
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Kartons en pallets
Levertijd: Onderhandeld
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Onderhandeld
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: roestvrij staal 316+ bronze+ ptfe Types: de stof gevoerde ringen van metaalruggen
Toepassing: Druk en Vervende die Machines, en Machines in Oceaanindustrie, Enz. worden gebruikt. Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers Verpakking Details: HOUTEN DE PALLET HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN HET DE UITVOERkarton
Hoog licht:

SS304 gesteunde Zelfsmerende Ringen

,

PTFE voerde Zelfsmerende Ringen

,

DIN 1494 zelfsmerende struik

Stof Gevoerd Gesteund Metaal het Ringen van Staal op PTFE-Stoffenmateriaal

Stof Gevoerde Metaal Gesteunde Ring, Roestvrij staal 304 Gesteunde Ring met PTFE-stof op de het glijden laag, ook beschikbaar in onderhoud-Vrij roestvrij staal 316.

Het standaardroestvrije staal SS304, maar ander roestvrij staal 316 legeringen is ook beschikbaar afhankelijk van de toepassing.

Makend stukken, die een groot verschil maken.

Zelfsmerende ring
De zelfsmerende lagers zijn versterkt metaal, oppervlakte voor lage die wrijvingpolytetrafluoroethylene (als „PTFE wordt bedoeld“) samenstelling van het zelfsmerende het glijden dragen. Zij leveren markt-leidende prestaties voor een waaier van toepassingen. Worden de Ptfe glijdende lagers aangepast en ontwikkeld om ideale oplossingen volgens klantenvereisten te verstrekken.

De technische deskundige van het polymeerproduct


Ontwerp en vervaardigings met specialisatie studeren de krachtige producten van de polymeertechniek voor bijna allen de industrieën in de wereld af. Onze ondernemingen voorzien klanten van geavanceerde polymeerproducten die aan stringente toepassingsvoorwaarden en steun sleutelindustrieën voldoen. Prides op een traditie in productinnovatie, technische deskundigheid, en marktleiding wortel wordt geschoten, en is geëngageerd aan nauw het samenwerken met klanten om huidige toepassingsproblemen en toekomstige uitdagingen op te lossen die.

Ring
De nagelnieuwe staalrug compenseert gemakkelijk productietolerantie en buitenbeentjes, die onbeperkte ontwerpmogelijkheden bieden die kunnen worden gebruikt om systemen te vereenvoudigen en ruimte, gewicht, en kosten te besparen. Het eindresultaat is een verenigbare, vlotte aanpassing van het gevoel, geen misstap-UPS, terwijl ook het verminderen van het lastige lawaai.

De basisparameters
De staalplaat en PTFE-de laag zijn samengesteld om lawaaivermindering en van de trillingsvermindering prestaties evenals de lichtgewichtstructuur te bereiken.
De typeb ring is samengesteld uit een metaalblad en een PTFE-polymeerlaag. De materiële structuur kan binnen de huisvesting (een alternatief voor het vormende proces) worden machinaal bewerkt om striktst te bereiken droeg tolerantie.
De ultra-dikke PTFE-laag kan lawaai isoleren en het ontwerp van geen hiaatring realiseren. Het kan ring met een muurdikte meer dan 0.75mm produceren en interferentiepasvorm in shell bereiken. Diverse methodes kunnen worden gebruikt om het staalgeval tegen corrosie te beschermen.
beschikbaarheid
De standaardpolytetrafluoroethylene samenstellingsvullers zijn toner en grafiet, en andere vullers kunnen zonodig worden toegevoegd. De vervaardigde ring bestaat uit een gerolde ring met of zonder een asflens, uit een diepe tekeningsring, en uit een het die-cutting stuk. De metaal steun kan van staal, aluminium, of roestvrij staal in ruwe chemische voorwaarden worden gemaakt.

De bron van geluk voor iedereen en de stichting van een betere toekomst voor mensheid. Ontwerp en opbrengs zelfsmerende dragende materialen om innovatieve oplossingen voor consumenten te verstrekken. Deze materialen en oplossingen worden gevonden in alle aspecten van architectuur, vervoer, infrastructuur, en industriële toepassingen, en zijn relevant voor ons dagelijks leven. Zij zijn de bron van geluk voor iedereen en de stichting van een betere toekomst voor mensheid. Niet alleen om consumenten te voorzien van comfort, veiligheid, en levenskwaliteit maar ook de uitdagingen actief die te richten door duurzame gebouwen, energierendement, en klimaatverandering worden gevormd.

De hoge Ladings Zelfsmerende Lagers staal-Gesteunde hulp u kiest het beste product voor uw toepassing. Snelle, Gemakkelijke Installatie

De stof-versterkte Ring, Stof voerde Gesteund Metaal het Ringen van de Lagersroestvrij staal 316 van de Schachtkoker Ring, de metrische grootte van de Schachtdiameter, of paste grootte, verschillende muurdikte, 1.00mm, 1.5mm, 2.0mm aan

PTFE-stoffen zelfsmerende lagers

Verschillend volgens de toepassing, zijn temperatuur, corrosie en slijtage is de weerstand ook verschillende niveaus van vereisten

Staal-op-PTFE-stof Materiaal
Duidelijke Dragende Technologie

Eigenschappen

Roestvrij staal 316 steunde dragend gebruik de PTFE-vezelsstof en aramid overlayed de vezel bij metaal de steun. De stof heeft zeer hoge ladingscapaciteit en hoge nauwkeurigheid. De ring heeft superieure prestaties in wrijvingomstandigheden met lage snelheid en de zware. Wijd gebruikt in zwaar materiaal zoals bouwmachines, landbouwmachines.

Technische Gegevens

Grenswaarde (Oil+Dry) 3.6N/mm ² × m/s
Wrijvingcoëfficiënt 0,04 0,20
Temperatuurwaaier -195°C +280°C
Veerkracht 140 N/mm ²
Het glijden Maximum snelheid 5 m/s

De daadwerkelijke ringsprestaties hangen van de interactie van vele parameters af die met de specifieke toepassing kunnen variëren. Bijvoorbeeld, kunnen de maximumdiewaarden voor ladingen, snelheden, en temperatuur worden vermeld niet gelijktijdig worden gebruikt. Nochtans, in bepaalde toepassingen, kunnen de individuele waarden worden overschreden. Voor voorwaarden die de geadviseerde ontwerpgrenzen overschrijden, contacteer onze Techniekafdeling.

Toepassing

Wijd gebruikt in zwaar materiaal zoals bouwmachines, landbouwmachines.

Contactgegevens
ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Tel.: +8618967361221

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten