Thuis Productenzelfsmerende lagers

Smerings vrije Metrische Brons Gesteunde PTFE Samengestelde Ring

Smerings vrije Metrische Brons Gesteunde PTFE Samengestelde Ring

 • Smerings vrije Metrische Brons Gesteunde PTFE Samengestelde Ring
 • Smerings vrije Metrische Brons Gesteunde PTFE Samengestelde Ring
 • Smerings vrije Metrische Brons Gesteunde PTFE Samengestelde Ring
Smerings vrije Metrische Brons Gesteunde PTFE Samengestelde Ring
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: TOB PTFE Self-Lubrication Bearings
Certificering: ISO 16949
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandeld
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Kartons en pallets
Levertijd: Onderhandeld
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Onderhandeld
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Gesteund brons, Brons, PTFE Types: Verpakte Struiken, Van een flens voorzien Lager, Duwwasmachine
Toepassing: Metallurgiemachine en Gietende Machines, Opeenvolgende Gietende Machines, Begraafplaatsmachines, Spi Certificering: STEEL BACKED BUSHING, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers Verpakking Details: Houten pallets voor de standaardkartons van de de uitvoerverpakking
Hoog licht:

De brons Gesteunde Samengestelde Ring van PTFE

,

De metrische Samengestelde Ring van PTFE

,

Smerings Vrije Metrische Ring

Brons Gesteunde Ring, Brons met PTFE - de Metrische Dragende KoperGrondplaat is 0.7~2.3MM

De samengestelde glijdende ringen van PTFE worden vervaardigd volgens de standaardgrootte van DIN, waar de grootte van de buitendiameter (OD) met de muurdikte en de binnendiameter gecorreleerd is (identiteitskaart).

Het kopen Verzoek van Van een flens voorzien Bronsringen in de hydro-elektrische elektrische centrale, de Van een flens voorzien Grootte van Bronsringen, Buitendiameter mm binnen de lengte mm van diametermm.

Hoge Gleitlagerbuchsen - de kwaliteit, Verpakt Metaalbrons Gevoerde (onderhoud-vrije) op bestelling gemaakt steunde van de brugring PTFE van China. Sf-1B goedkope prices.self smeerde duidelijke die struiken of voorzag lagers, duwwasmachine en strook, brons met gesinterde die bronslaag wordt gesteund van een flens met PTFE wordt gevuld

Droge glijdende ringen met metrische afmetingen van drievoudig-laagptfe samenstelling
materiaal
Geschikt voor langzame rotatie en oscillerende bewegingen onder radiale lading en
onderhoud-vrije verrichting. Geen vereiste smering.

De bronsring kan als standaardptfe samengestelde ring van betere kwaliteit worden beschouwd toe te schrijven aan zijn brons steun. Niet alleen dat het betere het glijden capaciteiten heeft zodra de PTFE-laag wordt verminderd, maar de brons steun is ook niet corrosief. Dit kan van een voordeel in vochtige en zeetoepassingen zijn.

De bronsring wordt vervaardigd in een sinterende lijn waarin het bronspoeder eerst op het dragermateriaal wordt gesmolten, die het een ruwe oppervlakte 20 tot 30 µm dik geven. Tijdens de tweede stap, wordt PTFE gesmolten op het dragermateriaal en bindt in de ruwe oppervlakte van het bronspoeder. Na het het sinteren proces, worden de grondstoffenpanelen gerold volgens de standaarddikte

De volgende stap zal zijn de grondstof in de rechthoekige vorm te snijden, die in een ruwe cilinder zal worden gerold. De laatste stap zal zijn de ruwe cilinder te kalibreren door het te drukken in een huisvesting en een geschikte speld met de correcte tolerantie te duwen door de ringen. Dit proces zal de stootkussens dwingen om hun volledige ronde vorm te veronderstellen. Als afwerking, zullen de afkantingen van de contactdozen worden gesneden.

 • Smering-vrij
 • Corrosieweerstand
 • Bestand tegen stof en vuil
 • Kleine wrijvingcoëfficiënt

Smerings vrije Metrische Brons Gesteunde PTFE Samengestelde Ring 0

MICROSECTION

Het glijden laag

PTFE + Lood

Poreuze Bronssinter

Staal Steun


1. Een mengsel van gewijzigde polytetrafluoroethylene (PTFE) en lood (Pb) 0.010.03mm een slijtvast materiaal, dat een overdrachtfilm tijdens verrichting kan vormen om countershaft te beschermen.
2. Laag van het koperpoeder, 0.200.3mm, verbetert de sterkte plakkend van PTFE/Pb en de koperlaag, en heeft goede lagercapaciteit en slijtageweerstand. Het hogere die warmtegeleidingsvermogen kan hitte snel overbrengen tijdens verrichting wordt geproduceerd.
3. De kopergrondplaat is 0.7~2.3, die de lagercapaciteit en de hitteoverdracht van het lager, verbetert en betere corrosieweerstand heeft.

Het glijden oppervlakte: PTFE
Steunmateriaal: Brons
Dynamische lading: ≤ 140 N/mm ²
Statische lading: ≤ 200 N/mm ²
Het glijden snelheid: ≤ 2,5 m/s
Fricitionwaarde: 0,02 - 0,20 µ
max. PV-Waarde: 1,8 N/mm ² x m/s
Temperatuurspanning: -200 tot +280 °C
Onderhoud: onderhoud-vrij
Tolerantiehuisvesting: H7
Tolerantie na het opzetten: H9
Schachttolerantie: f7 of f8
Schachtmateriaal: Verhard of ongematigd staal, ruwheid Rz < 2-3="">

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen

 • Cilindrische struiken
 • Van een flens voorzien struiken
 • Duwwasmachines
 • Van een flens voorzien wasmachines
 • Glijdende platen

De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan

Sf-1B het bronslager is van hoge veiligheidsfactor, is het in het bijzonder kostuum voor arbeidsvoorwaarde ofhigh temperatuur en waar geen olieblik wordt toegevoegd of waar de machine opeenvolgend voor oud moet werken. De ring wordt wijd gebruikt in de industrie van de staalmetallurgie met inbegrip van glijdende manieren van opeenvolgende gietende machines, cement het voegen pompen en spiraalsgewijs bewegende transportbanden voor cement. Het kan ook in een staalhuisvesting en het werk als assemblage worden gedrukt; het kan ook als flenstype worden gemaakt dat zich zowel in radiale als asrichtingen kan bewegen.

De slijtageplaat van materiaal sf-IB wordt gemaakt kan in glijdend deel van brug worden gebruikt die underprop. Het kan zich druk van 130N/mm2 bevinden als wij een dikkere slijtagelaag gebruiken en kan substituut van zuivere PTFE-plaat zijn.

Ladingscapaciteit 140N/mm ² Wrijving Coef 0.04~0.20
Temperatuur -195℃~280℃ PV (droge) grens 3.8N/mm ²·m/s
Maximum snelheid 3m/s PV grens (olie) 50N/mm ²·m/s


Gesteund brons, Brons met PTFE-Reeks - Metrische Ringen
De Reeks van de bronsring is bijzonder aangewezen voor milieu op hoge temperatuur waar geen olie efficiënt is en de machine moet onder opeenvolgende langdurige arbeidsvoorwaarde zijn.
De Reeks van de bronsptfe Ring wordt vaak gebruikt in de industrieën van de staalmetallurgie in toepassingen zoals struiken voor rolgroeven van opeenvolgende gietende machines, cement het voegen pompen, en schroeftransportbanden voor cement. Zij kunnen ook in staalhuisvesting worden samengesteld of in van een flens voorzien struiken worden vervaardigd die zich zowel in radiale als in asrichtingen kunnen bewegen.


– Rechte Ringen
– Van een flens voorzien Ringen
– De Ringen van de duwwasmachine
– Strookringen


De op koper-gebaseerde Samengestelde Droge Lagers van brons gleitlager non-oil gesmeerde lagers | Vsb-11

Dit product is tinbrons gebaseerd die poeder binnen en PTFE met anti-hoog-temperatuurmateriaal is opgedoken en wordt gevuld. Het is zeer veilig en speciaal gebruikt in de plaats kan niet voor reparatie ophouden en kan geen olie wegens op hoge temperatuur toevoegen.
Dit product is wijd gebruikt in diverse mechanische glijdende delen, zoals drukmachine, lift, textielmachine, tabaksmachine, geschiktheidsmachine, hydraulische transportband, micro-motor, van de solenoïdeklep, automobiele en landbouw en bosbouwmachines.

Het Rolling lager is een soort het rollen het dragen, dat op hoogte - kwaliteit koudgewalste staalplaat met poreus sferisch bronspoeder in het midden gebaseerd en gesinterd, en dan gesinterd en, en gerold is met een mengsel van PTFE vezel op de oppervlakte van poreus sferisch bronspoeder.
Dit product heeft de kenmerken van kleine wrijvingcoëfficiënt, schuringsweerstand, goede corrosieweerstand en zelfsmering. Het gebruiken van dit product kan de kosten drukken, het mechanische volume verminderen, het fenomeen vermijden van schacht het bijten en het mechanische lawaai en andere kenmerken verminderen.

Zes factoren hadden op het dragen van het leven betrekking:

 • (1) [N/mm2] Lading P

 • De grotere ladingen en de dragende levensduur zijn kort; de ladingsschommeling is grotere, grotere invloed bij het dragen van leven, die kortere levensverwachting het dragen; of, in elk geval, de maximumlading niet kan zijn meer dan de theoretische maximum toelaatbare waarde van de lading. De lading is gelijk aan de daadwerkelijke werkende die lading door het gebied van het lager wordt verdeeld, is de formule P=F/(D*B).

 • (2) snelheid [m/s] V en PV

 • Het beroepsleven van het lager hangt van de PV waarde af, d.w.z., de daadwerkelijke lading [N/mm2] P en het glijdende snelheids [m/s] V product, kleiner de PV waarde, langer het dragende leven.

 • (3) [oC] T

 • Het dragende leven hangt ook van het gebruik van de dragende temperatuur, zo in het ontwerp en de selectie van de relevante delen van de kenmerken van de hittedissipatie af.

 • (4) oppervlakteruwheid van het malen van delen

 • De ruwheid van de contactoppervlakte van de delen van het lager en het lager van het lager zou tussen Ra0.2~Ra0.8 moeten zijn, en het lager kan niet tijdens assemblage en gebruik scherp zijn.

 • (5) de delen van het oppervlaktemateriaal van het malen, het malen de ruwe graad van de delenoppervlakte is een factor die de levensduur van de schachtkoker beïnvloeden, over het algemeen een bereik van oppervlaktevereisten minder dan of gelijk aan 0,4 m-Ka.

 • (6) andere factoren zoals het ontwerp van de dragende zetel, de smeringsvoorwaarde, etc….

Gleitlagerbuchsen

Strusture

1. PTFE/fibre verstrekt mengseldikte 0.01~0.03mm, een uitstekende eerste overdrachtfilm, die effectief de het koppelen oppervlakten die van de lagerassemblage met een laag bedekt, een oxydetype stevige smeermiddelfilm vormen.
2. Gesinterde dikte 0.200.35mm van het bronspoeder, verstrekt max. warmtegeleidingsvermogen vanaf de lageroppervlakte, dient ook als reservoir voor het PTFE/Fibre-mengsel.
3. Brons de steun, verstrekt hoge lastcapaciteit, uitzonderlijk uitstekende hittedissipatie en zeer goede corrosieweerstand.

Technische Gegevens

· Metaal-polymeer Samengesteld Materiaal
· Bronsrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Lood

MICROSECTION

Smerings vrije Metrische Brons Gesteunde PTFE Samengestelde Ring 2 Het glijden laag PTFE
+ Lood

Poreuze Bronssinter

Brons SteunAfhankelijk van exploitatievoorwaarden

Max. lading Statisch 250N/mm2
Dynamisch 140N/mm2
Max. snelheid Droog 2m/s
Smering >2m/s
Max. (Droog) PV Van korte duur 3.6N/mm2*·m/s
Ononderbroken 1.8N/mm2*·m/s
Temperaturen. -195℃~+2800℃
Wrijvingcoëfficiënt 0.03~0.20
Warmtegeleidingsvermogen 70W (m·k) - 1
Coëfficiënt van thermische uitbreiding 17*10-6k-1

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen

De dragende vormen maakten aan orde: de standaardvormen in speciale afmetingen, duwwasmachines, voorzagen duwwasmachines, helft-lagers, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening, de aangepaste GROOTTE van lager designsCUSTOMER RINGEN worden verkregen van een flens

Contactgegevens
ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Tel.: +8618967361221

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten