Thuis Productenlineaire beweging lagers

LM, LME, Grootte van de Motielagers POM van LMB de Lineaire: 4 ~ 101.6mm voor Medisch Instrument

LM, LME, Grootte van de Motielagers POM van LMB de Lineaire: 4 ~ 101.6mm voor Medisch Instrument

  • LM, LME, Grootte van de Motielagers POM van LMB de Lineaire: 4 ~ 101.6mm voor Medisch Instrument
  • LM, LME, Grootte van de Motielagers POM van LMB de Lineaire: 4 ~ 101.6mm voor Medisch Instrument
  • LM, LME, Grootte van de Motielagers POM van LMB de Lineaire: 4 ~ 101.6mm voor Medisch Instrument
LM, LME, Grootte van de Motielagers POM van LMB de Lineaire: 4 ~ 101.6mm voor Medisch Instrument
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TOB Linear Motion Bearings
Certificering: ISO 16949
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandeld
Prijs: negotiated
Verpakking Details: kartons of pallets
Levertijd: Onderhandeld
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Onderhandeld
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Staal + Plastiek Maat: 4 ~ 101.6mm
Reeks: LM, LME, LMB Toepassingen: precisiemachines, medisch instrument, chemisch product, druk, landbouw, robotachtige, automatische p
Schildtype: POM Inkomend materiaal: 100% Inspectie
Hoog licht:

precisie lineaire lagers

,

Flens Lineair Lager

Lineaire Motielagers

Eigenschappen:

1) Grootte: 4 ~ 101.6mm

2) Reeks: LM, LME, LMB

3) „UU“ betekent rubberverbindingen aan de beide kanten van het lager

4) De bovengenoemde reeks met inbegrip van het type van standaard, ontruimingsaanpassing en open type

Toepassingen:

De lineaire motiekogellagers worden gebruikt wijd in de defensie, precisiemachines, medisch instrument, chemisch product, druk, landbouw, robotachtige, automatische productielijn et.

Ladingsclassificatie

Fundamentele Dynamische Ladingsclassificatie (c)
Deze termijn is bij gebaseerd op een evaluatie van een aantal identieke lineaire systemen aangekomen die individueel in dezelfde voorwaarden in werking worden gesteld, als 90% van hen met de lading (met een constante waarde in een constante richting) voor een afstand van 50 km zonder schade kan lopen die door het rollen moeheid wordt veroorzaakt. Dit is de basis van de classificatie.

Toelaatbaar Statisch Ogenblik (m)
Deze termijn bepaalt de toelaatbare grenswaarde van statische ogenbliklading, met betrekking tot de hoeveelheid permanente misvorming gelijkend op dat gebruikt voor evaluatie van fundamentele geschatte lading (Co).

Statische Veiligheidsfactor (fs)
Deze factor wordt gebruikt gebaseerd op de toepassingsvoorwaarde zoals aangetoond in Lijst 1.

Lijst 1. Statische Veiligheidsfactoren
Voorwaarde van gebruik Lage grens van fs
Wanneer de schacht minder afbuiging en schok heeft 1 tot 2
Wanneer de elastische misvorming met betrekking tot snuifjelading zou moeten worden overwogen 2 tot 4
Wanneer het materiaal aan trilling en effecten onderworpen is 3 tot 5


Fundamentele Statische Ladingsclassificatie (Co)
Deze termijn bepaalt een statische lading dusdanig dat, bij de het contacteren positie waar de maximumspanning wordt uitgeoefend, de som van de permanente misvorming van de rollende elementen en dat van het rollende vliegtuig 0,0001 keer van de diameter van de rollende elementen zijn.

Het classificatieleven van het Lineaire Systeem
Zolang het lineaire systeem terwijl wordt geladen vergeldt, handelt de ononderbroken spanning op het lineaire systeem om het afschilferen op de rollende organismen en de vliegtuigen wegens materiële moeheid te veroorzaken. De reizende afstand van lineair systeem tot de vuist die afschilferen voorkomt wordt geroepen het leven van de systemen. Het leven van het systeem varieert zelfs voor de systemen van dezelfde afmetingen, structuur, materiaal, thermische behandeling en verwerkingsprocédé, wanneer gebruikt in dezelfde voorwaarden. Deze variatie wordt bewerkstelligd van de essentiële variaties in de materiële moeheid zelf. De classificatie het leven bepaalde blaasbalg wordt gebruikt als index voor de levensverwachting van het lineaire systeem.

Het classificatieleven (l)
Het classificatieleven is de totale reizende afstand die 90% van een groep systemen van dezelfde grootte kan bereiken zonder enige het afschilferen te veroorzaken wanneer zij in dezelfde omstandigheden opereren.
Het classificatieleven kan uit de volgende vergelijking met de fundamentele dynamische ladingsclassificatie en de lading op het lineaire systeem worden verkregen:

De overweging en de invloed van de ladingen van het trillingseffect en de distributie van lading zouden moeten worden in acht genomen wanneer het ontwerpen van een lineair motiesysteem, is het moeilijk om de daadwerkelijke lading te berekenen. Het classificatieleven wordt ook beïnvloed door de werkende temperatuur. In deze voorwaarden, wordt de uitdrukking (1) geschikt als volgt:

Het classificatieleven in uren kan worden berekend door de reizende afstand per eenheidstijd te verkrijgen. Het classificatieleven in uren kan uit de volgende uitdrukking worden verkregen wanneer de slaglengte en het aantal slagen constant zijn:

Hardheidsfactor (fH)
De schacht moet voldoende worden verhard wanneer een lineaire ring wordt gebruikt. Als niet wordt de behoorlijk vaste vorm gegeven, toelaatbare lading verminderd en het leven van de ring zal worden verkort.


Temperatuurcoëfficiënt (Fr)
Als de temperatuur van het lineaire systeem 100C overschrijdt, vermindert de hardheid van het lineaire systeem en de schacht om de toelaatbare lading te verminderen in vergelijking met dat van het lineaire systeem dat bij kamertemperatuur wordt gebruikt. Dientengevolge, verkort de abnormale temperatuurstijging het classificatieleven.

Contactcoëfficiënt (fc)
Over het algemeen twee of meer lineaire ringen worden gebruikt op één schacht. Aldus, verschilt de lading op elk lineair systeem afhankelijk van elke verwerkingsnauwkeurigheid. Omdat de lineaire ringen niet eveneens worden geladen, verandert het aantal lineaire ringen per schacht de toelaatbare lading van het systeem.
Lijst 2 Contactcoëfficiënt

Aantal lineaire systemen per schacht Contactcoëfficiënt fc
1 1.00
2 0,81
3 0,72
4 0,66
5 0,61


Ladingscoëfficiënt (fw)
Wanneer het berekenen van de lading op het lineaire systeem, is het noodzakelijk objecten gewicht, traagheidskracht die op motiesnelheid mettertijd wordt gebaseerd, ogenbliklading, en elke overgang nauwkeurig om te verkrijgen. Nochtans, is het moeilijk om die waarden nauwkeurig te berekenen omdat de vergeldende motie de herhaling van begin en einde evenals trilling en effect impliceert. Een praktischere benadering is de ladingscoëfficiënt te verkrijgen door de met daadwerkelijke exploitatievoorwaarden rekening te houden.
Lijst 3 Ladingscoëfficiënt

De statische wrijvingsweerstand van het lineaire systeem van TOB is zo laag slechts verschillend lichtjes van de kinetische wrijvingsweerstand te zijn, die vlotte lineaire beweging van lage aan hoge snelheden toelaten. In het algemeen wordt de wrijvingsweerstand uitgedrukt door de volgende vergelijking.

De wrijvingsweerstand van elk lineair systeem van TOB hangt van het model, het ladingsgewicht, de snelheid, en het smeermiddel af. De het verzegelen weerstand hangt van de het lippeninterferentie en smeermiddel af, ongeacht het ladingsgewicht. De het verzegelen weerstand van één lineair systeem is ongeveer gf 200 tot 500. De coëfficiënt van wrijving hangt van het ladingsgewicht af, ogenbliklading, en laadt voor. Lijst 6 toont de coëfficiënt van kinetische wrijving van elk type van lineair systeem dat is geïnstalleerd en behoorlijk gesmeerd en met normale lading (P/C 0,2) toegepast
Lijst 5 Coëfficiënt van Lineaire Systeemwrijving ()

De omringende werkende temperatuurwaaier voor elk lineair systeem van TOB hangt van het model af. Raadpleeg TOB over gebruik buiten de geadviseerde temperatuurwaaier.
De vergelijking van de temperatuuromzetting

Lijst 6 Omringende het Werk Temperatuur

Het gebruiken van de lineaire systemen van TOB zonder smering verhoogt de schuring van de rollende elementen, verkortend de levensduur. De lineaire systemen van TOB vereisen daarom aangewezen smering. Voor smering adviseert TOB turbineolie die met ISO-Normen G32 aan van de de basiszeep van G68 of van het lithium het vet No.1 in overeenstemming zijn. Sommige lineaire systemen van TOB worden verzegeld om stof en verbindingssmeermiddel te blokkeren binnen. Indien gebruikt in een ruw of corrosief milieu, echter, pas een beschermende dekking op het deel toe die lineaire motie impliceren.

De lineaire ring van TOB bestaat uit een buitencilinder, balpal, ballen en twee eindringen. De balpal die de ballen in de het opnieuw circuleren vrachtwagens in gehouden binnen de buitencilinder door eindringen houdt.
Die delen worden geassembleerd om hun vereiste functies te optimaliseren.
De buitencilinder is gehandhaafde voldoende hardheid door thermische behandeling, daarom als de ontworpen ring het reisleven en bevredigende duurzaamheid verzekert.
De balpal wordt gemaakt van staal of synthetische stoffenhars. De staalpal heeft hoge starheid, langs verkregen behandel bedoeld thermisch.
De pal van de synthetische stoffenhars kan lopend lawaai verminderen. De gebruiker kan het optimale type selecteren voor het voldoen van de aan de dienstvoorwaarden van de gebruiker.

1.High precisie en Starheid
De lineaire ring van TOB wordt geproduceerd uit een stevige staal buitencilinder en opneemt een industriële pal van de sterktehars.

2.Ease van Assemblage
Standaard van de lineaire ring van TOB kan van om het even welke richting worden geladen. De precisiecontrole is mogelijk gebruikend slechts de schachtverdediger, en de opzettende oppervlakte kan gemakkelijk worden machinaal bewerkt.

3.Ease van Vervanging
De lineaire ringen van TOB van elk type zijn volledig verwisselbaar wegens hun gestandaardiseerde afmetingen en strikte precisiecontrole. De vervanging wegens slijtage of schade is daarom gemakkelijk en nauwkeurig.

4.Variety van Types
TOB biedt een volledige lijn van lineaire ring aan: de standaard, integrale enig-pal sloot type, het ontruimings regelbare type en de open types. De gebruiker kan van onder deze volgens de toepassingsvereisten kiezen met. te zijn.

Voorbeeld

Merk op dat de precisie van ingeschreven cirkeldiameters en de buitenkantdiameters voor de regelbare ontruiming typen (- AJ) en het open type (- OP) wijst op de verkregen waarde alvorens het overeenkomstige type aan scherp proces wordt onderworpen.

De lift (l) van een lineaire ring kan uit de volgende vergelijking met de fundamentele dynamische ladingsclassificatie en de lading worden verkregen die op de struik wordt toegepast:


De levensduur (Ln) van een lineaire ring in uren kan worden verkregen door de reizende afstand per eenheidstijd te berekenen. De levensduur kan uit de volgende vergelijking worden verkregen als de slaglengte en het aantal slagen constant zijn:

De lineaire ring van TOB omvat balkringen die eveneens en perifeer uit elkaar worden geplaatst. De ladingsclassificatie varieert al naar gelang de geladen positie inzake de omtrek.
De waarde de dimensietabel wijst op de ladingsclassificatie wanneer de lading bovenop één balkring wordt geplaatst. Als de lineaire ring van TOB zal twee uniform geladen balkringen wordt gebruikt, zal de ladingsclassificatie groter zijn. De volgende lijst toont de waarden in zulke gevallen door het aantal balkringen:

Lijst 1

1. Verkrijgend het geschatte leven L en levensduur Links van de lineaire ring van TOB die in de volgende voorwaarden wordt gebruikt:
Lineaire ring: LM20
Slaglengte: 50mm
Aantal slagen per minuut: 50mm
Lading per struik: 490N
De fundamentele dynamische ladingsclassificatie van de lineaire ring is 882N van de dimensietabel. Van vergelijking (1), daarom, wordt het geschatte leven L verkregen als volgt:

Van vergelijking (2), wordt de levensduur Links verkregen als volgt:

2.Selecting het lineaire ringstype die aan de volgende voorwaarden voldoen:
Gebruikt aantal van lineaire ring: 4
Slaglengte: 1m
Reizende snelheid: 10m/min
Aantal slagen per minuut: 5cpm
Levensduur: 10,000hr
Totale lading: 980N
Van vergelijking (2), wordt de reizende afstand binnen de levensduur verkregen als volgt:

Van vergelijking (1), wordt de fundamentele dynamische ladingsclassificatie verkregen als volgt:

Veronderstel het volgende met een paar schachten elk met twee lineaire ringen:

Dientengevolge, wordt LM30 uit de dimensietabel als lineair ringstype geselecteerd die van TOB de waarde van C tevredenstellen

Wanneer een standaard lineaire ring van TOB met een schacht wordt gebruikt, kan de ontoereikende ontruiming, aanpassing vroege struikmislukking en/of het slechte, ruwe reizen veroorzaken. De ontruimings regelbare lineaire struik en de open lineaire struik kunnen aangepaste ontruiming zijn wanneer geassembleerd in de huisvesting die de buitencilinderdiameter kan controleren. Nochtans, verhoogt teveel ontruimingsaanpassing de misvorming van de buitencilinder, om zijn precisie en leven te beïnvloeden. Daarom worden de aangewezen ontruiming tussen de struik en de schacht, en de ontruiming tussen de struik en de huisvesting vereist volgens de toepassing. Lijst 2 toont geadviseerde pasvorm van de struik:
Table2

Nota: De ontruiming kan nul zijn of verbieden. Tevreden aandacht de beweging.

Om prestaties van TOB te optimaliseren wordt de lineaire rings hoge precisie van de schacht en de huisvesting vereist.

1.Shaft
De rollende ballen in de lineaire ring van TOB zijn in puntcontact met de schachtoppervlakte. Daarom eindigen de schachtafmetingen, tolerantie, oppervlakte, en de hardheid beïnvloedt zeer de reizende prestaties van de struik. De schacht zou met gepaste aandacht aan de volgende punten moeten worden vervaardigd:
1) Aangezien de oppervlakte beïnvloedt kritisch het vlotte rollen van ballen, maalt de schacht bij 1. 5 S of beter eindigt
2) De beste hardheid van de schacht is HRC 60 tot 64. De hardheid HRC 60 vermindert minder dan het leven aanzienlijk, en vermindert vandaar de toelaatbare lading. Anderzijds, versnelt de hardheid over HRC 64 balslijtage.
3) De schachtdiameter voor de ontruimings regelbare lineaire struik en open lineaire struik zou zoveel mogelijk van de lagere waarde van de ingeschreven cirkeldiameter in de specificatielijst moeten zijn. Plaats niet de schachtdiameter aan de hogere waarde.
4) Nul ontruiming of de negatieve ontruiming verhogen lichtjes de wrijvingsweerstand. Als de negatieve ontruiming te strak is, zal de misvorming van de buitencilinder groter, worden om het struikleven te verkorten.

2. Huisvesting
Er is een brede in ontwerp verschillen, en waaier die van huisvesting machinaal bewerken opzetten. Voor de geschiktheid en de vormen van huisvesting, zie Lijst 2 en de volgende sectie bij het opzetten.

Wanneer het opnemen van de lineaire struik in de huisvesting. raak niet de lineaire struik op de zijring die de pal houden maar pas de cilinderomtrek met een juist kaliber toe en duw de voeringsstruik met de hand in de huisvesting of klop binnen het licht. (Zie Fig.1) in het opnemen van de schacht na het opzetten van de struik, ben zorgvuldig om de ballen niet te schokken. Merk op dat als twee schachten tegelijkertijd worden gebruikt, het parallellisme de belangrijkste factor is om de vlotte lineaire beweging te verzekeren. Neem zorg in het plaatsen van de schachten.

Voorbeelden om Op te zetten
De populaire manier om een lineaire struik op te zetten is het met een aangewezen interferentie in werking te stellen. Het wordt geadviseerd, echter, om een losse pasvorm in principe te maken omdat anders de precisie geschikt om is worden geminimaliseerd. De volgende voorbeelden (Figs.2 aan 6) tonen het assembleren van de opgenomen struik in termen van het ontwerpen en het opzetten, voor verwijzing.

LM, LME, Grootte van de Motielagers POM van LMB de Lineaire: 4 ~ 101.6mm voor Medisch Instrument 0

Contactgegevens
ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Tel.: +8618967361221

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten